ADVOKATFIRMAET KRARUP har de senere år opnået en vis ekspertise i at repræsentere klienter, der på den eller den anden måde har problemer med medier. Det kan være overtrædelse af god presseetik, bagvaskelse eller injurier. 

Det er desværre temmelig omkostningstungt at føre sager indenfor særligt bagvaskelse og injurier, og vi får mange henvendelser om, hvorvidt der er en sag. Det kræver altid en gennemgang af sagens materiale, og det koster desværre. Du er dog altid velkommen til at sende os en mail, og så kan vi tage den derfra. 

Hvis det drejer sig om misbrug af billeder, så kan du med fordel læse følgende:

I ADVOKATFIRMAET KRARUP anbefaler vi altid vores klienter - hvis de har ophavsretten til et billede - at sende en faktura til det medie, der uberettiget har gjort brug af et billede. Dansk Journalistforbund har en skabelon til brug for dette, og såfremt du er medlem der, anbefaler vi dig i første omgang at rette henvendelse hertil.

Ønsker mediet ikke at betale, så påtager vi os sagen som en inkassosag, hvor klienten alene opkræves de gebyrer, vi inddriver i forbindelse med inkassosagen. 

Send en e-mail til advokat Kim Krarup for nærmere information. Vi glæder os til at hjælpe dig.