ADVOKATFIRMAET KRARUP har de senere år opnået en vis ekspertise i at repræsentere klienter, der på den eller den anden måde har problemer med medier. Det kan være overtrædelse af god presseetik, bagvaskelse eller injurier. 

Vi vurderer gratis om en bestemt artikel er i strid med god presseetik, bagvaskelse eller injuierende, og om der er grundlag for at forfølge sagen. Såfremt der er det, vil vi om muligt udarbejde en strategi for et fast honorar inklusive en indbringelse for pressenævent. Uden for det faste honorar falder en eventuel retssag. 

Det kan også dreje sig om sager, hvor medier uberettiget har gjort brug af dit billede, og hvor du har ophavsretten.

I ADVOKATFIRMAET KRARUP anbefaler vi altid vores klienter - hvis de har ophavsretten til et billede - at sende en faktura til det medie, der uberettiget har gjort brug af et billede. Dansk Journalistforbund har en skabelon til brug for dette, og såfremt du er medlem der, anbefaler vi dig i første omgang at rette henvendelse hertil.

Ønsker mediet ikke at betale, så påtager vi os sagen som en inkassosag, hvor klienten alene opkræves de gebyrer, vi inddriver i forbindelse med inkassosagen. 

Send en e-mail til advokat Kim Krarup for nærmere information. Vi glæder os til at hjælpe dig.