Du finder ADVOKATFIRMAET KRARUP i et kontorfællesskab på Vodroffsvej 61 Frederiksberg tæt ved søerne og i gåafstand fra Forum Station (Metro).

Er du i bil, er der parkering i baggården ved nr. 63. Når du skal ind i vores bygning, trykker du på ringeklokke, så møder vi dig i lobbyen på 1. sal. 

Email

Nye (gamle) regler om kryptering af email.

Fra den 1. januar 2019 SKAL private erhvervsdrivende kryptere emails med personfølsomme oplysninger. Det har indtil da alene været en anbefaling for private erhvervsdrivende. 

Du vil fra samme dato fremover modtage en email med link til dokumentet med de personfølsomme oplysninger. Du får adgang til dokumentet ved at taste en selvvalgt kode, som er sendt til din mobiltelefon ved sagens modtagelse. 

Personfølsomme oplysninger kan alene sendes, når vi har adgang til systemet. Det kan medføre en længere svartid. Vi anbefaler en dialog telefonisk fremfor pr. mail.  

Adresse
Vodroffsvej 61,
1900 Frederiksberg
Telefon
3313 4567
Rutevejledning

Telefontid:

Du kan ringe hver dag mellem kl. 9.00 og kl. 16.00.

Emailpolitik
Vi bestræber os på at besvare e-mails inden for 24 timer, men der kan i periode kommer så mange mails, at det ikke er muligt. E-mails behandles som normal post, og der kan derfor ikke forventes svar straks efter din afsendelse. Kræver dit spørgsmål øjeblikkeligt svar, så kontakt venligst kontoret telefonisk.

Find din rejseplan her:

Fra: